Velg spr

Rentpack oppgraderer halvpallen

Rentpack har over lang tid sett behovet for en oppgradering av vår halvpall. Tiden er nå inne for ny versjon og fra og med september leverer vi oppgradert halvpall ved behov for nye halvpaller i poolen. Halvpallen er sterkere, har RFID/barcode, friksjonsdekke og er tilpasset dagens og fremtidens behov i drikkevarebransjen.

Styrke

Den oppgraderte pallen er konstruert for å tåle røff behandling og tåler inntil 1000 kg statisk belastning og over 600 kg dynamisk belastning.

 

RFID/Barcode

Oppgradert pall kommer med kombinerte RFID og barcode-etiketter på kortsidene. En på hver side. Pallene er dermed tilpasset fremtidige krav til sporing i verdikjeden og effektivisering av logistikkaktivitetene.

 

Friksjonsbelegg

For i større grad å legge til rette for bruk av halvpaller gjennom Rentpacks verdikjede har vi valgt å legge friksjonsbelegg på oppgradert pall. Det vil bidra til å stabilisere drikkevarene under transport og håndtering.

 

Låsesystem

Oppgradert pall er en del av Rentpacks konsept der ytteremballasje låser mot pallen og pallens hullmønster. I tillegg bidrar friksjonsbelegget positivt. Pallen er dermed tilpasset dagens og fremtidens ytteremballasje.

 

Moderne design

Oppgradert halvpall blir svart og med en mer oppdatert design enn tidligere versjon.

 

Vasking

Vi vil legge til rette for jevnlig vasking av Rentpack halvpaller.

 

Pant og logistikksystem

Oppgradert halvpall blir en naturlig del av vårt kostnadseffektive og gode logistikksystem fra og med september 2011. Som tidligere versjon vil den oppgraderte halvpallen få en pantesats på kr. 90,-. Det vil dermed ikke bli noen endringer i Rentpacks betingelser mellom leddene i verdikjeden. Oppgradert halvpall vil leve side om side med tidligere versjon inntil denne blir naturlig utfaset.

 

Tekniske spesifikasjoner finner du her

 

SPØR OSS!

Noe du lurer på? Ring oss på 90 650 640 eller send oss en e-post.

PRODUKTER

Se vårt produktutvalg. 
Klikk her

MIN SIDE

Logg inn på min side for å rapportere eller se statistikker.
Klikk her

Rentpack AS | Middelthunsgt. 27 | 0368 Oslo | Faks 23 08 87 01 | info@rentpack.no